top of page

Στην GοHestia δεν ενδιαφέρομαστε μόνο για την άρτια κατασκευή ( μόνωση και στεγάνωση ), αλλά επιπλέον δίνει διαίτερη βαρύτητα και στα ξύλινα εσωτερικά μέρη της κεραμοσκεπής ή πέργκολας σας (σανίδωμα και δοκοί /ράβδοι) φροντίζοντας τη βαφή και  επεξεργασία τους, ώστε να είναι ανθεκτικά στο χρόνο. Κάθε δοκός αντιμετωπίζεται με προσήλωση ως μέρος του εσωτερικού διάκοσμου του χώρου σας.

Σημασία στην λεπτομέρεια σε όλες τις φάσεις της κατασκευής για στιβαρή κατασκευή αλλα παράλληλα με τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.
Αυτό είναι που κάνει τους πελάτες μας να είναι οι καλύτεροι διαφημιστές μας.

Tiling a Roof

Κεραμοσκεπες

Λειτουργικότητα Στέγης

Η στέγη παρέχει μεγάλη προστασία σε ένα σπίτι και συντελεί σε τεράστιο βαθμό στην καλή αισθητική του. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να συνυπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες για να συνδυαστούν αυτά τα δυο.
Το κομμάτι των κεραμιδιών το εξασφαλίζουν τα σύγχρονα εργοστάσια με την μεγάλη γκάμα που διαθέτουν. Υπάρχει ποικιλία κεραμιδιών σε χρώματα και τύπους όπως Ρωμαϊκό, Βυζαντινό, Ολλανδικό, Γαλλικό, πλαστικά κεραμίδια, γυάλινα κεραμίδια, ασφαλτικά κεραμίδια, χάλκινα κεραμίδια, κεραμίδια τεχνητής παλαίωσης κατασκευασμένα με τις εκάστοτε προδιαγραφές της κάθε εταιρίας.
Εμείς αναλαμβάνουμε την σωστή επιλογή και τον συνδυασμό αυτών για μια πρωτότυπη κατασκευή καθώς το εξειδικευμένο συνεργείο μας με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει προχωρά στο τεχνικό κομμάτι.
Έχοντας αυτά υπόψη, αποφεύγονται όλα τα πιθανά προβλήματα της στέγης. Άλλωστε η κεραμοσκεπή δεν είναι κάτι που μπορείς να αλλάζεις κάθε χρόνο. Χρειάζεται φροντίδα,σωστή κατασκευή και εμπειρία.

Roofing a House
Roof Construction

Επισκευή Στέγης

  • Ο κυριότερος λόγος που οι πελάτες μας προχωρούν στην επισκευή στέγης είναι η κακοτεχνία στην αρχική κατασκευή από ανειδίκευτο προσωπικό αλλά και λανθασμένη επιλογή φθηνών εργατικών .
    Εντούτοις, αν εξαιρέσουμε τις φυσιολογικές φθορές του χρόνου άλλες αιτίες που απολήγουν στην δυσλειτουργικότητα μιας στέγης είναι η παράληψη συντήρησης, τα ακραία καιρικά φαινόμενα όπως το χαλάζι και ο παγετός, οι σεισμοί καθώς και τα φθηνά υλικά.
    Προτείνουμε να αγοράζετε υλικά με προδιαγραφές και εγγύηση, για να μην τα πληρώσετε μελλοντικά διπλά.
    Μια ελαττωματική στέγη δημιουργεί προβλήματα σε ολόκληρο το σπίτι ξεκινώντας από τα βαψίματα, τους σοφάδες, τα πατώματα και ασφαλώς ας μην ξεχνάμε την υγεία μας και τις επιπτώσεις που προκαλούνται από την υγρασία και την μούχλα.
    Ένας έλεγχος στέγης κάθε δύο χρόνια θα λύσει πολλά από τα παραπάνω προβλήματα.

Θερμομονώσεις ταρατσών

Εργασίες που θωρακίζουν την ταράτσα και παρέχουν προστασία από την θερμότητα και το ψύχος, αναβαθμίζοντας ενεργειακά την κατοικία μας.Tα προβλήματα από έλλειψη θερμομόνωσης σε ταράτσες εμφανίζονται αρχικά με τις απώλειες θερμότητας ψύξης στον χώρο.

Μπορεί να εμφανιστούν σημάδια μούχλας στο ταβάνι μας ή και υγροποίηση (σταγονίδια) μεγάλων τμημάτων, ακόμα και των τοίχων από συμπύκνωση υδρατμών που προκαλείται από την διαφορά θερμοκρασίας των χώρων.

Τα σημάδια αυτά δηλώνουν έλλειψη θερμομόνωσης στην ταράτσα μας και όχι στεγανοποίησης , καθώς μπορεί να επιδεινώσει την υπάρχουσα κατάσταση , κλείνωντας την διαπνοή των δομικών στοιχείων.Οπότε αν δεν έχουμε θερμομόνωση στην ταράτσα μας θα πρέπει να αποφεύγουμε την εφαρμογή στεγάνωσης αν δεν εξετάσουμε κι άλλους παράγοντες όπως : αλουμινοπαράθυρα και πόρτες στον χώρο , πάχος πλάκας μπετόν, παρακράτηση νερού και τοποθέτηση της ελάχιστης θερμομόνωσης στο ταβάνωμα από την κατασκευή του κτιρίου.

Fixing the Roof

Υπηρεσίες

Brown Roof

Κεραμοσκεπές

Στέγες ξύλινες
* Στέγες χαλκού
* Κεραμοσκεπές
* Ασφαλτικά κεραμίδια
* Πέργκολες
* Ξύλινες κατασκευές
* Παράθυρα στέγης
* Αναπαλαιώσεις στεγών
* Μονώσεις στεγών
* Επισκευές κεραμιδιών
* Επισκευές στεγών

pergola_7.jpg

Πέργκολες

Η πέργκολα είναι ιδανική λύση σκίασης για τον κήπο, τον εξώστη, το μπαλκόνι αλλά και χώρους αναψυχής. Έξυπνες λύσεις αλλα πάνω απο όλα ποιοτικές κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

isolation.jpg

Μονωσεις

Με τον όρο μόνωση ταράτσας αναφερόμαστε στο σύνολο των εργασιών που πρέπει να διεκπεραιωθούν, ώστε να επιτευχθεί η προστασία του εκάστοτε κτιρίου από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως ο ήλιος, η βροχή και η υγρασία. 

bottom of page